2141 Csömör, Erzsébet utca 17.
tatiki.kft@gmail.com 06-30/215-7643

KONSTRUKTÍV PARTNER AZ ÉPÍTÉSBEN

TAKÁCS TIBOR
cégtulajdonos, ügyvezető

Cégünk 2002-ben alakult, és azóta megszakítás nélkül aktív szereplői vagyunk a hazai építési piacnak. Fő tevékenységi körünk az építőipari generál kivitelezés.

Vállaljuk kereskedelmi és szolgáltató épületek, családi és társasházak, tetőterek, lakások építését, de saját beruházásban létesülő projektek kulcsrakész kivitelezésével és értékesítésével is foglalkozunk.

Munkáink elsősorban Budapestre, illetőleg az agglomerációs területekre (hozzávetőlegesen a főváros 50 km-es körzetére) fókuszálódnak, azonban esetenként egyedi vállalási feltételekkel az ország egyéb régióiból is tudunk megbízásokat fogadni.

Törekszünk rá, hogy tevékenységünk minden szegmensében konstruktív, alkotó elemei legyünk az adott projekt megvalósításának, hogy a megfogalmazott megrendelői igényekhez alkalmazkodva, megbízható műszaki, szakmai hátteret biztosítsunk a konkrét feladatokhoz. Minden megrendelőnkkel, kereskedelmi és szakmai partnerünkkel igyekszünk tartós és kölcsönös előnyöket nyújtó, hosszú távú kapcsolatot kiépíteni.

A fennállásunk óta realizált projektek betekintést adtak az építőipari beruházások szinte minden területére. Az eltérő funkciójú és volumenű megrendelések során számos szerkezeti és technológiai megoldáshoz szereztünk gyakorlati tapasztalatokat. Az építőanyag kereskedőkkel, szállítókkal, jogászokkal és egyéb partnereinkkel kölcsönös bizalmi viszonyt alakítottunk ki, ami szakszerű, rugalmasan ütemezhető, napra kész jogi háttérrel támogatott szolgáltatásokat eredményez.